Lasikaide

Vaivattomin tapa saada lasikaiteet on ottaa yhteyttä ilmaiseen asiantuntijapalveluumme joko soittamalla 010 3384 410 tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Turvallinen ja näyttävä lasikaide uudis- ja saneerauskohteisiin, kerros- ja pientaloihin

Lasipation lasikaiteet ovat kotimaisia, suomalaisiin olosuhteisiin sopivia tuotteita, jotka soveltuvat kerros- ja pientaloihin. Lasikaidejärjestelmä on suunniteltu yhteensopivaksi parvekelasitusten kanssa, mutta kaidejärjestelmää voidaan hyvin käyttää myös ilman parvekelasitusta ja erilaisilla terasseilla. Kaidelasitusta käytetään sekä uudis- että saneerauskohteissa. Kaidelasijärjestelmän avulla voidaan korostaa rakennuksen arkkitehtonisia piirteitä tai päivittää julkisivu nykyaikaiseksi kokonaisuudeksi.

Lasipatio huolehtii kaidelasien asennuksesta.

Kysy meilltä lisää:

Parvekkeen lasikaide Lasipatio Uusimaa Oy
Lasitettu terassi musta kehys Lasipatio Uusimaa Oy

Lasikaiteet kohteen mukaan

Lasikaiteet valmistetaan tarkkaan suunnitelluista alumiiniprofiileista. Profiileja on useita erilaisia. Verhous on yleensä 4+4 mm laminoitua turvalasia, mutta muitakin verhousmateriaaleja voidaan käyttää. Alumiiniprofiilit, kiinnitys- ja pienosat valmistetaan säänkestävistä materiaaleista.


Kaiteen ilmettä voidaan muokata tilaajan toiveiden mukaisesti hyvin monin tavoin. Kaiteet suunnitellaan ja materiaalit valmistetaan aina yksilöllisesti talon ilmeeseen ja parvekeratkaisuun sopiviksi. Kaikki kaiteisiin liittyvät alumiiniprofiilit maalataan julkisivu-polyesterimaalilla kohdekohtaisesti RAL-värikartaston värillä. Pyydä asiantuntijoiltamme suunnitteluapua.

Kysy meilltä lisää:

Valitse yksilöllinen lasikaide useasta eri värivaihtoehdosta tai kuviovalikoimasta

Lasi on turvallinen ja helppohoitoinen materiaali ja vedenkestävyytensä ansiosta se sopii hyvin ulkokäyttöön. Kaideratkaisut valmistetaan aina karkaistusta turvalasista ja käyttämämme kaiteiden alumiinirungot, kiinnikkeet sekä muut osat ovat turvallisia, säänkestäviä ja laadukkaita. Etenkin kiinnitykset erilaisiin rakenteisiin on erityisesti huomioitu. Järjestelmä on testattu ja hyväksytty vallitsevien turvallisuusmääräysten mukaisesti. Lasipation kaidelasimallistossa värivaihtoehtoja ja erilaisia kuviointeja löytyy lähes rajattomasti. Kuvioitu tai himmeä lasikaide peittää ja toimii näkösuojana, erilaisilla sävytyksillä kaidejärjestelmä saadaan sopimaan saumattomasti erilaisiin kohteisiin.

Voit käydä tutustumassa malliston väri- ja kuviovalikoimaan myymälässämme. Parvekekaidejärjestelmä on kotimainen tuote, joka soveltuu kerros- ja pientaloihin, sekä julkisiin tiloihin. Järjestelmä on suunniteltu yhteensopivaksi parvekelasitusjärjestelmän kanssa.

Kysy meiltä lisää:

Lasitettu terassi Kalajoki kulma Lasipatio Uusimaa Oy

Ota yhteyttä maksuttomaan asiantuntijapalveluumme

Lähetä
tarjouspyyntölomake

Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään.

Turvallisuusmääräykset

Lasipation kotimainen terassilasitus on suunniteltu kestämään Suomen olosuhteet.

Kaideasiantuntijamme auttaa mitoittamaan kaiteen määräysten mukaiseksi tinkimättä näyttävyydestä.
(Lähde: F2 Suomen rakentamismääräyskokoelma, Rakennuksen käyttöturvallisuus, määräykset ja ohjeet 2001, s.7)

%

Muista kotitalousvähennys!

Voit saada kotitalousvähennystä kotitaloustyöstä, jota teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Tällaista työtä ovat esimerkiksi siivous, lastenhoito, asunnon remontointi ja tietotekniikkalaitteiden asennus.