Terassilasitus

Vaivattomin tapa saada lasitettu terassi on ottaa yhteyttä Lasipation ilmaiseen asiantuntijapalveluun joko soittamalla 010 3384 410 tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Terassilasitus luo viihtyisyyttä

Lasipation lasiterassi on luotu mukavia hetkiä varten. Kauniissa auringonpaisteessa ja pilvipoudalla viihtyy jokainen, varsinkin lasitetulla terassilla. Sateelta ja tuulelta suojassa on hauska istua iltaa hyvässä seurassa tai nauttia muuten viihtyisästä sisätilasta. Espanjan kielen sana ”patio” viittaa kattamattomaan ulkotilaan, jossa vapaa-aikaa vietetään, mutta me suosittelemme Suomen oloihin paremmin sopivaa terassiratkaisua, Lasipatiota. Lasitus pidentää terassin käyttöaikaa kuukausilla ja lisälämmittimien avulla voit nauttia terassistasi vaikka ympäri vuoden. Luo viherpuutarha, rakenna kesäkeittiö tai maalaa tauluja uudessa valoisassa lasiateljeessasi. Lasten ja lemmikkien telmimispaikkana lasitettu terassi on erityisen suosittu ja turvallinen paikka.
Lasitettu terassi pystypuitteellinen Lasipatio Uusimaa Oy
Lasitettu terassi Kalajoki kulma Lasipatio Uusimaa Oy

Lasipation terassilasitus – juuri sinun terassillesi suunniteltu

Lasipation lasiterassit suunnitellaan ja valmistetaan pystypuitteellisena tai pystypuitteettomana aina mittatilaustyönä jokaiselle terassille erikseen.

  • Pystypuitteeton lasiterassi tarjoaa esteettömän näköalan
  • Pystypuitteellinen lasiterassi tiiviimmän rakenteen

Asiantuntijamme kartoittaa kanssasi parhaiten sinulle sopivan ratkaisun. Samalla varmistetaan paras mahdollinen mitoitus ja sopivuus, sekä Lasipation terassilasitusratkaisun valinneiden asiakkaittemme tyytyväisyys ja viihtyvyys uudella katetulla terassilla. Otamme luonnollisesti aina huomioon arkkitehtuuriset ja julkisivujen ilmeen mukaiset vaatimukset ja standardit.

Voit kääntyä puoleemme myös, kun haluat yksilöllisempää tai erikoisempaa terassiratkaisua. Lasitukseen voit esimerkiksi haluta kirkkaan lasin sijaan hiekkapuhalletun mattalasin, jolloin lasitus antaa myös näkösuojaa. Voit valita myös auringolta suojaavan värjätyn lasin.

Kysy meilltä lisää:

Turvallinen ja kestävä

Lasipation kotimainen terassilasitus on suunniteltu kestämään Suomen olosuhteet.

Lasitus on aina karkaistua turvalasia. Lasipaksuus on joko 8 mm tai 10 mm lasituskorkeuden mukaan.

Alumiiniprofiilit, liuku- ja ohjausmekanismit on valmistettu säänkestävästä materiaalista.

Terassilasitusta on helppo käyttää ja sillä on viiden (5) vuoden takuu, asennuksella kahden (2) vuoden takuu.

Turvallisuudesta huolehditaan lukituksen avulla ja Lasipation terassilasitus onkin erittäin turvallinen ratkaisu koko perheelle pienistä senioreihin, lemmikkejä unohtamatta.

Ota yhteyttä maksuttomaan asiantuntijapalveluumme

Lähetä
tarjouspyyntölomake

Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään.

Lasiterassi – Lasipatio - kuin olisit ulkona ja sisällä yhtä aikaa

Me Lasipatiolla koemme, että terassit ovat kodin sydämiä. No kyllä keittiötkin ovat. Ja olohuoneet. Kuitenkin terassi tarjoaa yhteyden luontoon ja ulkoilmaan ja tämä yhteys on myös koko kansaamme leimaava piirre. Me olemme ylpeitä puhtaasta luonnostamme, tuhansista järvistämme ja lukuisista luonnonpuistoistamme.

Lomien rajallisuus, mökin sijainti ja ulos lähtemisen haasteet voivat kuitenkin välillä mutkistaa näitä nautintoja, mutta omalle terassille voimme aina mennä. Lasitettu terassi viimeistelee nautinnon ja pidentää parvekkeen käyttöaikaa kuukausilla, jokaisena vuonna kaikkina tulevina vuosikymmeninä. Siksi ei patio, vaan Lasipatio.

%

Muista kotitalousvähennys!

Voit saada kotitalousvähennystä kotitaloustyöstä, jota teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Tällaista työtä ovat esimerkiksi siivous, lastenhoito, asunnon remontointi ja tietotekniikkalaitteiden asennus.