Tietosuojaseloste

24.5.2018

 

Tämä tietosuojalauseke koskee www.lasipatio.fi-sivustolta kerättyjen henkilötietojen tallentamista ja käyttöä.

Henkilötietojen käsittelijänä toimii:
Lasipatio Oy Uusimaa
Tulppatie 7
00800 Helsinki

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme:
asiakaspalvelu@lasipatio.fi

 

Mitä tietoja minusta voidaan kerätä?

Nimi, yritys, osoite, sähköposti ja puhelinnumero.

Tietojen pääasiallinen lähde on käyttäjä itse, minkä lisäksi saatamme saada lisätietoja yhteistyökumppaneilta tai julkisista tietolähteistä.

 

Mihin henkilötietojani käytetään?

Henkilötietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen.  Lasipatio Oy Uusimaan liiketoiminnan ja palveluiden kehittämiseen sekä kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tuottamiseen.

 

Miten henkilötietojani säilytetään, suojataan ja ketkä niitä käsittelevät?

Henkilötiedot ovat lukitussa tilassa osoitteessa Tulppatie 7, 00880 Helsinki tai Elisa Oyj:n/ Lixani Oy:n pilvipalvelussa.

Henkilötiedot on suojattu ja niiden käyttöoikeus edellyttää käyttäjätunnusta sekä salasanaa, jotka myönnetään vain Lasipatio Oy Uusimaan henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena.

Lasipatio Oy Uusimaa voi luovuttaa EU:n henkilötietolain alaisia henkilötietoja lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa kolmansille osapuolille.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu viimeistään 25.5.2018 alkaen noudatettavan

EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset. Kaikkea pääsyä henkilötietoon valvotaan hyvien käytäntöjen mukaisesti.

 

Kuinka kauan tietojani säilytetään?

Asiakassuhteen ajan tai kunnes asiakas pyytää tietojen poistamista. Osalle tietoa lainsäädäntö, kirjanpitolaki asettaa velvoitteita tiedon pidempiaikaiselle tallentamiselle.

 

Henkilötietojen tarkastaminen

Voit pyytää järjestelmiin tallennetut tiedot itsestäsi lähettämällä kirjallisen pyynnön osoitteeseen: Lasipatio Oy Uusimaa, Tulppatie 7, 00880 Helsinki. Lasipatio Oy Uusimaalla on oikeus tarkistaa pyytäjän henkilöllisyys.

 

Miten voin vaikuttaa tietojeni käyttöön?

Voit estää tai poistaa evästeet selaimen asetuksista. Evästeiden estäminen saattaa vaikuttaa sivuston toimintaan.

 

Evästeiden käyttö

Käytämme sivustolla evästeitä sivuston käytön kehittämiseksi ja digitaalisen mainonnan kohdentamiseen. Käytössämme on mm Google Analytics, Hotjar, Facebook Pixel, LinkedIn Analytics ja Twitter Analytics.

 

Muutokset

Saatamme tehdä muutoksia tähän tietosuojalausekkeeseen esimerkiksi siksi, että muutamme verkkosivustomme rakennetta ja toimintoja.

Sulje