Tietoa meistä

Yritys

Lasipatio Oy Uusimaa on Itä-Helsingin Lasi Oy:n tytäryhtiö. Emoyhtiömme kymmenien vuosien kokemus, laatu ja laajuus eri lasitusratkaisujen tekemisessä on jo käsite Uudenmaan alueella. Konsernimme parvekelasi- ja lasiterassiosaaminen, myynti, asennus ja huollot on keskitetty Lasipatioon. Konsernimme muiden yhtiöiden kautta tarjoamme kattavia kokonaisratkaisuja kaikissa lasi- ja alumiinirakentamiseen liittyvissä asioissa. Tunnistat konsernin yhtiöt Ajan Lasi -nimestä.

Palvelemme asiakkaitamme Uudenmaan alueella Helsingin myymälässämme ja juuri siellä missä tarvitaan. Me Lasipatiolaiset olemme erinomaisia työssämme jo nyt, mutta olemme myös sitoutuneet kehittämään toimintaamme entistä paremmaksi saamamme palautteen mukaan. Meihin voit olla yhteyksissä soittamalla, poikkeamalla myymälässämme, sähköpostitse ja sosiaalisen median kanavia pitkin. Tervetuloa juttelemaan myös esittelypisteissämme ja messuilla – näistä tapahtumista informoimme erikseen eri kanavissa.

Pystypuitteellinen parvekalasitus Lasipatio Uusimaa Oy

Toimitusjohtajan terveiset

”Olen viettänyt lukuisia mukavia ja antoisia hetkiä eri terasseilla perheen, ystävien, jopa työläppärinkin kanssa, ja siksi uskon, että terassit ovat keittiöitäkin yleisemmin kotien sydämiä – ja jatkeita.

Kun kevätaurinko alkaa lämmittämään asuntomme lasiterassia, alkavat lapseni puhua grillaamisesta ja mukavista perheen ja ystävien kesken kotona vietettävistä terassi-illoista. Yleensä tästä menee vielä tovi siihen, kunnes ensimmäiset nakit ja makkarat oikeasti avaavat grillikauden. Säteilylämmittimen ansiosta pääsemme onneksi kuitenkin nauttimaan lasitetusta terassistamme jo maaliskuussa, ja asuntomme saakin seuraaviksi 8-9 kuukaudeksi huoneen lisää. Kevään edetessä terassilla vietetty aika kasvaa ja muu osa asuntoamme toimii tämän ajan lähinnä nukkumistilana. Kun syksy tulee, vetäydymme taas tiheämmin lasikatteiden suojaan, pyyhimme pölyt lämmittimestä ja kaivamme fleece-peitot esiin. Marraskuussa onkin jo pakko luovuttaa ja siirtyä sisätiloihin odottelemaan jälleen seuraavaa maaliskuuta.

Olen sitä mieltä, että paikkana kodin Patio (Espanjaa, tarkoittaa kattamatonta ulkotilaa vapaa-ajan viettoon), on hyvä päivittää Suomen ilmastoon huomattavasti sopivampaan muotoon, sanaksi Lasipatio.

Siksi me Lasipatiossa haluamme auttaa asiakkaitamme nauttimaan kotien parvekkeista ja terasseista vuodenajoista huolimatta – aina yhtä huolettomasti ja mukavasti. Vaikka kotisi ei kaipaisikaan uutta sydäntä, toivon, että voimme auttaa sinua saamaan oman upean patiosi, Lasipatiosi!”

Mika Kumpuoja
Toimitusjohtaja, Lasipatio Oy Uusimaa

Ota yhteyttä maksuttomaan asiantuntijapalveluumme

Lähetä
tarjouspyyntölomake

Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään.