PArvekelasit

Vaivattomin tapa saada lasitus parvekkeelle on joko soittamalla 010 3384 410 tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Parvekelasitus luo viihtyisyyttä ja arjen luksusta pieniin ja isompiin hetkiin

Lasipation parvekelasit antavat kotiin mukavasti lisätilaa ja usein lasitettu parveke koetaankin kodin viihtyisimpänä paikkana ja olohuoneen jatkeena. Siistillä ja kuivalla parvekkeella vietetään aikaa nauttien ympäröivästä ulkoilmasta. Kotimaamme vaihtelevien sääolosuhteiden koko kirjo tarjoaa jokaiselle jotakin, kaikessa kauneudessaan – tämä mukavasti parvekelasien takaa nautittuna. Ilman ollessa suotuisa parvekelasitus voidaan siirtää käden käänteessä syrjään ja tarvittaessa taas yhtä nopeasti parveke on taas suojattu lasien taakse näköalan kuitenkaan kärsimättä lasituksen pystypuitteettoman rakenteen ansiosta. Parvekelasit laskevat merkittävästi melutasoa ja lasitus tekee myös liikennemelun vaivaamasta parvekkeesta huomattavasti miellyttävämmän paikan oleskella. Vesi- ja lumisateelta sekä erilaisilta hyönteisten aiheuttamilta vaivoilta pääsee helposti suojaan lasituksen ansiosta. Lasitetun parvekkeen sisustamisessa luovan minän saa vapaasti päästä irti ja pienilläkin ratkaisuilla kodin uusi sydän on valmis nautittavaksi. Toisaalta lasituksen suojaama tila tekee myös isompien ja kalliimpien sisustusratkaisujen tekemiselle oikeat puitteet estämällä pölyn ja roskan pääsyä sotkemaan pintoja.
Lasitettu parveke joki Lasipatio Uusimaa Oy
Lasitettu parveke kulma Lasipatio Uusimaa Oy

Lasipation parvekelasit – suunniteltu sinun parvekkeellesi

Parvekkeen ilmankierosta on huolehdittava ja siksi Lasipation parvekelasit suunnitellaan ja valmistetaan aina mittatilaustyönä jokaiselle parvekkeelle erikseen. Näin varmistetaan paras mahdollinen mitoitus ja sopivuus, sekä Lasipation parvekelasitusratkaisun valinneiden asiakkaittemme tyytyväisyys. Otamme aina huomioon arkkitehtuuriset ja julkisivujen ilmeen mukaiset vaatimukset ja standardit. Lasitukseen voit valita kirkkaan lasin tai himmeän satiinilasin, jolloin lasitus antaa myös näkösuojaa, tai esimerkiksi auringolta suojaavan värjätyn lasin.

Kysy meiltä lisää:

Turvallinen ja kestävä

Lasipation kotimaiset parvekelasitusratkaisut ovat suunniteltu kestämään Suomen olosuhteet.

Lasitus on aina karkaistua turvalasia. Lasipaksuus on joko 6 mm, 8 mm tai 10 mm lasituskorkeuden mukaan.

Alumiiniprofiilit, liuku- ja ohjausmekanismit on valmistettu säänkestävästä materiaalista.

Parvekelasitusta on helppo käyttää ja sillä on viiden (5) vuoden takuu, asennuksella kahden (2) vuoden takuu.

Turvallisuudesta huolehditaan lukituksen avulla ja Lasipation terassilasitus onkin erittäin turvallinen ratkaisu koko perheelle pienistä senioreihin, lemmikkejä unohtamatta.

Ota yhteyttä maksuttomaan asiantuntijapalveluumme

Lähetä
tarjouspyyntölomake

Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään.

Lasitettu parveke – Lasipatio - ulkoilmasta nauttimista varten

Me Lasipatiolla koemme, että parvekkeet ja terassit ovat kodin sydämiä. No kyllä keittiötkin ovat. Ja olohuoneet. Kuitenkin parveke tarjoaa yhteyden luontoon ja ulkoilmaan ja tämä yhteys on myös koko kansaamme leimaava piirre. Me olemme ylpeitä puhtaasta luonnostamme, tuhansista järvistämme ja lukuisista luonnonpuistoistamme.

Lomien rajallisuus, mökin sijainti ja ulos lähtemisen haasteet voivat kuitenkin välillä mutkistaa näitä nautintoja, mutta omalle terassille voimme aina mennä. Parvekelasitus viimeistelee nautinnon ja pidentää parvekkeen käyttöaikaa kuukausilla, jokaisena vuonna kaikkina tulevina vuosikymmeninä. Siksi ei patio, vaan Lasipatio.

%

Muista kotitalousvähennys!

Voit saada kotitalousvähennystä kotitaloustyöstä, jota teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Tällaista työtä ovat esimerkiksi siivous, lastenhoito, asunnon remontointi ja tietotekniikkalaitteiden asennus.